Over ons

Welkom bij D&D Delicatessen

Laat u inspireren bij het vinden van de pure producten uit de Italiaanse/mediterrane keuken. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw maaltijd of borreltafel. Maar ook voor een cadeau, catering of proeverij kunt u bij ons terecht.

Hoe kunnen wij u helpen

Catering

Bij ons kunt u terecht voor de catering zoals een tapas tafel of buffet in mediterrane sfeer. Ideaal voor feestjes bij u thuis of op het werk, een receptie, bedrijfsborrels, lunchbijeenkomsten en trouwpartijen. Variatie, gezondheid en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerkend voor bedrijfscatering verzorgd door D&D Delicatessen.

Onder een goede dienstverlening verstaan wij niet alleen een kwalitatief hoogwaardig cateringproduct, maar ook een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Alle diensten die wij leveren worden op maat verzorgd. Bij ons geen standaard lijsten maar een voorstel voor u persoonlijk op maat gemaakt.

Proeverijen

Laat u meenemen op een ontdekkingsreis langs diverse lekkernijen. U krijgt bij ieder product een stukje historie, uitleg en eventuele toepassingsmogelijkheden. En dan natuurlijk proeven! U wordt ontvangen met een glas prosecco en de proeverij duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. Kies uw eigen gezelschap* (minimaal 6 personen) en bel voor meer informatie of voor een afspraak.

De proeverij kan zowel overdag als in de avonduren. Is uw interesse gewekt of wilt u aanvullende 
informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan per e-mail of telefonisch: ‪076 – 5617707.‬


‬Programma:

U wordt ontvangen met een glas prosecco en enkele tapas hapjes. 
- Daarna krijgt u informatie, historie en toepassing van 5 producten die u uiteraard gaat proeven. 
- De proeverij wordt afgesloten met een klein gerecht.

We staan ook op de markt

Wij staan op diverse weekmarkten.

  • Woensdag – Heerjansdam – 9.00-15.00 uur
  • Donderdag – Zierikzee markt – 9.00-15.00 uur
  • Vrijdag – Breda centrum – 9.00-15.00 uur
  • Zaterdag – Oosterhout centrum – 9.00-15.00 uur
  • Seizoensmarkten In de zomermaanden (mei/juni/juli/augustus/september) staan wij ook op seizoensmarkten. De startdatum van dit jaar is 10 mei en dan staan we op locatie Veere. Binnenkort weten we ook de start data voor de andere locaties. Bekijk hieronder alvast de locaties en tijden.

proeverij

Wilt u meer over ons weten? Kijk dan op: www.dend-delicatessen.nl