Toont alle 7 resultaten

Kaas

Ons met zorg samengestelde kaas assortiment is iets om trots op te zijn. Dit assortiment  bestaat uit niet alledaagse Italiaanse kazen, er zitten zelfs voor Italiaanse begrippen enkele juweeltjes tussen.

Italiaanse kaas

Natuurlijk is een boterham met kaas lekker. Maar de Italiaanse kazen in ons assortiment zijn veelal kazen om rustig van te genieten eventueel met een heerlijk glas wijn erbij.

Pecorino kazen

Heel bekend is de Pecorino kaas. Pecora is schaap. En iedere streek heeft zijn eigen schapenkaas. Zo is de Romano een heel bekende en vooral graag gebruikt om te schaven of raspen. Kenmerk is zijn droge structuur en zoute smaak. Maar de echte juweeltjes onder de Pecorino’s zijn bv de Riserva del Fondatore. Vernoemd naar de oprichter van het huis Il Fioriono. Deze kaas wordt gedurende 1 jaar in een grot gerijpt en heeft een natuurlijke korst. Eenmaal geproefd vergeet je deze smaak nooit meer.

Whiskey en kaas

Whiskey en kaas is een niet vanzelfsprekende combinatie. En toch brengt het huis Occelli deze kaas op de markt. Een combinatie van koe- en geitenmelk welke inwreven wordt met gemoute gerst en whiskey. Dit geeft een eindresultaat van een unieke kaas met een complex aroma.

D&D een kwestie van smaak.